Avaliações de Restaurant Wooping Schiedam

Avaliações recentes

4.0
anoniem
Ontem

Een paar keer eerder hier besteld en was toen erg tevreden. Helaas viel het gisteren echt tegen. Vrij donkere uit elkaar vallende koude kroketten en koude loempia's. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion
2 outubro 2022

Keurige bezorging, op tijd en lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
1 outubro 2022

De chineese rijsttafel smaakte ons prima en de loempia's waren echt top !

Jeannette den Hertog
1 outubro 2022

Het eten was veel te zout

IS
29 setembro 2022

Ruim van te voren een tijd doorgegeven maar 20 min na de bezorgtijd was er nog niets bezorgd, gebeld, boden excuses aan want het was ineens erg druk maar het kwam ieder moment, het heeft echt nog even geduurd voordat ze er waren. Verder was het eten super lekker, gewoon goeie porties en warm. Veel fijner om rechtstreeks via hun zelf te bestellen, site werkt goed en veel keuzes.

Wilhelmina
28 setembro 2022

Eten was top!

GB Mulder
28 setembro 2022

Jammer genoeg was het eten koud en de chineese bami was erg zout. Het vlees was heerlijk na opwarming magnetron

Martin
27 setembro 2022

Normaal gesproken ben ik fan, maar deze keer was het niet van goede kwaliteit! Jammer. Vorige keren een dikke 10, nu een magere 5... sorry!

Jan Groenheijde
26 setembro 2022

Zoals tijd weer perfect zijn de beste

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Braas
25 setembro 2022

Te laat bezorgd, zo spoedig mogelijk duurde meer dan 1 uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerda Van der Schee
25 setembro 2022

Nette aflevering, eten goed warm, goede prijs/ kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

leo
25 setembro 2022

ga zodoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arno Jy
24 setembro 2022

Top

Arthur de Vrije
23 setembro 2022
Loes
23 setembro 2022
Rosita groen
21 setembro 2022

Was weer heerlijk alleen wel de kroepia was heel vet lag best veel vet in de bak waar het in zat veder was het lekker

C. Slagmoolen
19 setembro 2022

Duurde 2 uur voor dat de bestelling er was! :(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L
18 setembro 2022

- bezorging was erg laat. 1,5u gewacht. - eten smaakt goed - de rijst was flauw.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian
18 setembro 2022

Jammer maar het eten was lauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christa
18 setembro 2022

Deze keer scoort Wooping niet zo hoog bij ons. De reden is dat we om 16.45 hebben besteld en een bevestiging per mail kreeg dat het ca 18.25 uur zou worden bezorgd. Dit werd na 2x bellen uiteindelijk 19.40. Het eten was niet warm meer en moesten het dus alsnog in de magnetron verwarmen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Debbie
18 setembro 2022
Norbert
18 setembro 2022

Bij afhalen precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten!

Winterswijk
17 setembro 2022

Geweldig Anja, kom al heel lang bij Wooping.

C van der Vlerk van Eijk
16 setembro 2022

Het was super lekker en veel voor die prijs, de bezorging was ook netjes

Hans Kok
16 setembro 2022

Goede kwantiteit en kwaliteit met heerlijke saté en saus Bezorging zoals afgesproken dus een aanrader

Lucas
16 setembro 2022

The best Duck in this country, for sure !

Aad Klootwijk
15 setembro 2022
John Weimar
15 setembro 2022

Bezorging prima, eerder dan gepland Temperatuur goed en eten zoals altijd weer voortreffelijk

Vegter
15 setembro 2022

De kippensoep was ouderwets lekker. De inhoud van de loempia was vies, alsof de taugé oud was. Het loempiavel was heerlijk, niet te vet en redelijkerwijs knapperig. De tipan kipfilet hebben we vrijwel volledig weggegooid. Bami was wel goed. De bezorger was vriendelijk en ruimschoots op tijd!

Jur van der Veen
14 setembro 2022

Niet direct naast de deur en toc mooi op tijd. Het geleverde eten was voortreffelijk en loeiheet. Volgende keer zal ik graag weer bij wooping bestellen

Leo
13 setembro 2022

Ik bestel regelmatig eten bij Wooping. Tot nu smaakte het heel goed maar vandaag niet. Loempia's, saté en de ossenhaas waren taai en uitgedroogd. De ei in de Foe yong hai was waterig. Volgende keer geen Wooping meer voor mijn gezin en mij.

Loes
12 setembro 2022

16.50 besteld en 17.15 uur was het eten er al, zeer snel👍👍

Andre
11 setembro 2022

Zoals altijd gewoon goed. Snelle en vriendelijke bezorging, en de prijzen zijn juist nu heel redelijk.

Marco Elshof
9 setembro 2022

Elke keer is het eten een feestje

V van der Vlist
4 setembro 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willemzteijn
4 setembro 2022
I
4 setembro 2022
Wielaard
4 setembro 2022

Eten is heerlijk we komen in dit restaurant al 20 jaar een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke
2 setembro 2022

Eten was smakelijk, warm en werd “gelukkig” veel eerder bezorgd dan gemeld was. We hadden nl erge trek 👍🏻

Charly
30 agosto 2022

Heerlijk! En weer vlot bezorgd.

Patrick
29 agosto 2022
Willem Noorduin
28 agosto 2022

Was lekker op tijd en met vriendelijke bezorger !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda van der Steen
28 agosto 2022
Marco
28 agosto 2022
Michel
27 agosto 2022
Ridder
27 agosto 2022

Erg lekker!

Loes
25 agosto 2022

Ons eten is om 16.15 besteld en zou om 17.15 uur gebracht worden, maar nog geen 20 minuten kwamen ze al brengen, zeer vlotte service en het eten was weer heerlijk.

Willem Noorduin
22 agosto 2022

Veel, lekker en ruim op tijd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Vrijenhoek
22 agosto 2022

Alles prima verzorgerd en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeanet
21 agosto 2022

Heerlijk gegeten,en binnen een half uur werd het bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrixk
20 agosto 2022

Eten was heel zout, smakeloos De ossenhaas was zeer taai, dat zijn wij niet gewend van dit restaurant

van Deventer
19 agosto 2022

Ossenhaas was hard, moeilijk te kauwen

Martijn
19 agosto 2022

Snel en heerlijk

Ina Dröge
17 agosto 2022

Lekker eten. Zag er goed verzorgd uit. Bezorging best snel.

Marian
17 agosto 2022

Het duurde iets langer dan normaal maar het eten was weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Noordsij
16 agosto 2022
M van kammen
16 agosto 2022
Tevreden klant
15 agosto 2022

Bestelling was er snel en half uur eerder dan was aangegeven. Top Alleen jammer dat de soep beker op zijn kant lag bij aflevering van de bestelling en hierdoor de beker nog half vol was.

Wim
15 agosto 2022

Weer Tjap Tjoy WooPing met mihoen besteld. Op de gevraagde bezorgtijd werd er netjes gebeld dat de levering iets later zou zijn in verband met drukte. Geen probleem natuurlijk, Kort daarna is de bestelling gebracht, met wat extra's. Eten was goed warm, en wederom erg lekker. We hebben er van genoten. Van harte aanbevolen!!

Bestseller
15 agosto 2022

Heerlijk gegeten . Was dit keer iets later maar binnen de aangegeven tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eddy
15 agosto 2022

Vlotte bezorging goede service en kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Noorduin
14 agosto 2022

Was weer lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Therese
14 agosto 2022

Bestel vaker altijd heel tevreden maar nu was het vlees droog en we hadden 2x het zelfde gerecht ipv verschillende in het menu

Aat
14 agosto 2022

Zoals altijd weer prima kwaliteit en mooi op tijd.

Van G
13 agosto 2022

Gerechten bevatten nauwelijks/geen groenten

Anjo
12 agosto 2022

Was lekker, mihoen, met stukken knapperige groenten met op verzoek ajam pangang i.p.v. babi pangang. Saté ajam door ander genuttigd, alles op dus was vast ook lekker.

Loes
9 agosto 2022

Werd veel vroeger gebracht waar we blij mee waren8

Henk Beek
9 agosto 2022
A.P. Vos
8 agosto 2022
Loes
8 agosto 2022

Kwam half uur eerder dan gepland was.Top

gretha hopman
8 agosto 2022

Eten was koud en de babi pangang veelste vet Nooit meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem Noorduin
7 agosto 2022

Was lekker, genoeg en de bezorger was vriendelijk !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre Albers
6 agosto 2022

Zeer goede service. Ik werd gebeld dat mijn bestelling kon vanwege personeelstekort niet op tijd geleverd worden. Op de daarna afgesproken tijd werd het geleverd met twee porties kroepoek als extra. Dat is nog eens sercive.

Tineke de boer
5 agosto 2022

Het eten had iets warmer gemogen....verder lekker hoor.

Bianca
4 agosto 2022

Weer heerlijk,zoals altijd.

Diane Mak
3 agosto 2022

Was heerlijk! Vooral de garnalen waren super!

Winterswijk
3 agosto 2022

Altijd is het goed verzorgd, en als ze wat later zijn dan bellen ze hiervoor en doe ze ook nog wat lekkers bij , super 😀

Jeroen
1 agosto 2022

Zoals niet anders gewend, was het eten weer heel erg lekker. Het enige minpunt aan het laten bezorgen, is het moeten missen van alle gezelligheid en het warme onthaal in het restaurant zelf.

Willem Noorduin
31 julho 2022

Was lekker, op tijd en voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanny Mes
31 julho 2022

Iedereen vond het heerlijk. Zelfs mijn kleinkinderen

Karin
31 julho 2022
Kees
30 julho 2022

Ossenhaas in ketjap was stug denk dat het (hoop) dat het 1 malig is ben dit niet gewend gewoon is het altijd goed

Bep van Gelderen
29 julho 2022

Ik had meer groente erin verwacht

Raoul Gillet
29 julho 2022

Lekkerste bana die ik ooit in mijn mond heb gehad

M. van Gelderen
27 julho 2022

Babi pangang was niet lekker, veel te vet en totaal niet knapperig. Beetje jammer.

Anja Beenen
26 julho 2022

Vanwege onze 42e trouwdag onszelf het Super Luxe menu cadeau gedaan. Helemaal Heerlijk en snelle bezorging. Top !

Rene
25 julho 2022

Op tijd, lekker warm en zalig eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Noorduin
24 julho 2022

Was lekker. Goede bezorging en goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
24 julho 2022
Theo Peute
23 julho 2022

Snel geleverd en tuurlijk heel erg lekker

Bmudde
23 julho 2022

Na diversen keren lang moeten wachten was het nu goed op tijd ga zo door dank

de Visser
22 julho 2022

Jammer dat het 30 min te vroeg was ,want de andere mee eters waren er nog niet, iedereen gebeld anders aten we koud eten.

Peter van der Waal
21 julho 2022
Ikke
21 julho 2022
Maurice
21 julho 2022

Superlekker gegeten, snel geleverd en vriendelijke bezorger!

Bockkom
20 julho 2022

Dacht om 16.00 uur te bestellen voor 18.15 uur.maar helaas weer 20 min te laat. Is nu al de zoveelste x. Kom het voortaan wel halen

Robert Hoornweg
20 julho 2022

Naar Woo Ping gegaan omdat ons vaste restaurant vanwege de warmte was gesloten. Wij kozen menu 333. Bezorging was iets later dan was aangegeven. Maar dat was, vanwege de hitte (38 graden) wel begrijpelijk. Wat minder was, was de kwaliteit van het eten. De hoeveelheid was zeer ruim voldende, maar de nassi en bami hadden waarschijnlijk naast de groente en vlees gelegen (99% rijst en mie, 1% iets anders). De mini-loempiaatjes waren de zonde echt niet waard, de Babi Pangan was flauw en smakeloos en de ossenhaas met chefsaus was vooral zout en taai. Kortom, eens maar nooit weer...

Clara
20 julho 2022
Pleijsier
20 julho 2022
Maurice
19 julho 2022

Zeer vriendelijk ontvangen door het personeel, door de drukte moest ik iets langer dan gebruikelijk wachten maar dat werd gecompenseerd met een biertje en kroepoek van het huis. Eten was heerlijk, ik kom zeker terug!

Emiel Wagemakers
19 julho 2022

Eten stond klaar bij aankomst. Lekker gegeten. Kregen nog gratis mini loempia’s mee. Top!

Paul Weber
18 julho 2022
Willem Noorduin
18 julho 2022

Was weer lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.H van Hijum-de Ligt
16 julho 2022

bezorging was later dan afgesproken

Freij
15 julho 2022

Lekker gegeten!

Marian
15 julho 2022

Goed eten, genoeg eten, snelle bezorging

Lenny van der Veen-de Jager
15 julho 2022

De maaltijd had nog iets warmer gemogen. De producten smaakten heerlijk, we zullen zeker eens vaker bestellen

Harmen Sijberden
12 julho 2022

Tjap Tjoy en Babi Pangang weer helemaal top! supervers, warm en snel bezorgd. kan niet beter!

Sabine
12 julho 2022

Heerlijk de Thaise nasi en de saté teriyaki ook.

R Roosen
11 julho 2022
klaas gijze
10 julho 2022
Navin
10 julho 2022

Eerlijk gezegd dat we dit kerrrie kipfilet weinig kruiden en niet zo best is. Het is gewoon droog eten.

Plugge
10 julho 2022

Met de Ossenhaas Chefsaus is waarschijnlijk iets verkeerd gegaan. Deze was heel erg pittig, normaal is dit niet zo en is het een heerlijk gerecht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke Groen
9 julho 2022

Eten was lauw tot koud ik denk toch dat we een andere moeten gaan zoeken, dit is niet de eerste keer.

Sylvia
9 julho 2022

Heerlijk gegeten.

Goofy
9 julho 2022

was lekker,maar die prijzen gaat nergens meer over.35€ bami bakkie vlees 4 loempieaatjes..

Corry van der Werf
8 julho 2022

Weer prima verzorgd, op tijd bezorgd. En hebben er weer van genieten!

Michelle Veldhuizen
5 julho 2022

Onze eerste keer thuis bezorging en precies op tijd!!! Heerlijk gegeten en super vriendelijke bezorger!! Voor herhaling vatbaar!

C.M. Rina de Vries
5 julho 2022
Marianne Blanken
4 julho 2022

De halve beker soep lag onderin het plastic zakje. Deksel eraf en beker gedrukt.

Esther
3 julho 2022

Er zat niet veel smaak aan de foe yong hai.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline Jongkoen-Stam
3 julho 2022

Altijd prima bij Woo Ping🥰

Loes
3 julho 2022

Het was sneller dat de tijd die was afgesproken, dus wij konde eerder eten TOP

Gerard
30 junho 2022

Alles OK en zeer snel

Astrid
28 junho 2022

Prima eten, goede bezorging. Ook dit gaat goed Anja

Glenn Sibbald
28 junho 2022

Wij zijn vaste klant van jullie. Echter hebben wij nu 3 x op rij in de afgelopen periode de bestelling later ontvangen. Net zoals vandaag weer bestelling zou om ongeveer 16.15 worden bezorgd. Na dat de besteltijd verstreken was werden wij gebeld. Dat het later werd. Nu een kapotte scooter van een bezorger. De dame zei ik doe er wat extra lekkers bij sorry. Echter bij de bestelling zat niets lekkers extra. Ons gaat het daar ook niet om. Bij de vorige bestelling was de bezorger te laat daarvoor was de bestelling te laat gezien. Ik vindt het jammer dat dat nu drie keer achter elkaar is gebeurd. ( En dat steeds nagebeld wordt door u dat het later komt). Dit is niet klantvriendelijk.

Wendy
27 junho 2022

De kroepoek zat er niet bij. Bezorgtijd sloot wel aan op wat er gecommuniceerd was uit het restaurant. We vonden de saté niet lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria Florijn
26 junho 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima. Mijn complimenten. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem Noorduin
26 junho 2022

Was heel lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carola
26 junho 2022

De bestelling was mooi op tijd klasse voor de bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gestel
26 junho 2022

Goed eten snel en netjes

Richard A. Weij
26 junho 2022

Deluxe Speciaal menu was geweldig lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simon Warnaar
26 junho 2022

Het eten was qua smaak geweldig, helaas was het wel koud bij aankomst. Vlaardingen west is blijkbaar niet te doen voor de bezorgers op de scooter.

Ton Nelemans
26 junho 2022

Zoals de recentie in het AD indertijd al aangaf, de beste … ook voor ons!

Ingrid
25 junho 2022

Een heel groot compliment Het eten was gewoon weer ouderwets lekker. Zoals we gewend zijn van WOOPING.

Marian
23 junho 2022

Snelle bezorging.

Joelle Guerin
20 junho 2022

Eten was 40 minuten te laat en was koud.

Niek
20 junho 2022
Polet
20 junho 2022
P over de vest
20 junho 2022
W. Noorduin
20 junho 2022

Was weer lekker, op tijd en op smaak !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nadine
20 junho 2022

Bezorging keurig op tijd! Eten zoals altijd erg lekker. De saté had nog iets warmer mogen zijn maar verder was het weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

FJ Schuur
20 junho 2022

Het eten was koud en rommelig,nooit meer.

Sabrina
19 junho 2022
Gerard
19 junho 2022

Was prima in orde en zeer snel.Bedankt

Marco Elshof
19 junho 2022

Altijd een feestje om te eten

Loes
18 junho 2022
Droge
18 junho 2022

Wij hebben genoten van een 4/5 pers menu. Was meer dan genoeg en erg lekker 😋

W.v.H.
17 junho 2022
Monique Pijnacker
16 junho 2022

Bestelling niet compleet. Kroepoek zat er niet bij....dat was jammer....

Johan maas
15 junho 2022

Eten was heerlijk en optijd Vriendelijke bezorger

Elfers
15 junho 2022

Op tijd en goed warm

René
13 junho 2022

Bloedheet, lekker snel en heerlijk gegeten.

Harmen Sijberden
13 junho 2022

De babi Pangang was zo ontzettend lekker!

Netten
13 junho 2022

Super tevrede De bestelling kwam optijd en was nog goed warm Het eten was erg lekker

Lucas
11 junho 2022

As always, still one of the best Chinese in this country, the Peking duck is unbelievable good.

Petra
11 junho 2022

De bestelde kroepoek en foe Young hai zaten niet bij de bestelling....jammer. Was een dure maaltijd dit keer.

Leo Lagendijk
10 junho 2022

Het eten was heerlijk en nu ook goed warm. Werd alleen gebeld dat de bezorging een half uur later werd. Is vaak daar er dan nog geen bezorgers zijn.

H blumers
9 junho 2022
RuudK
8 junho 2022
Angela visser
8 junho 2022
Gerard van de Wouw
8 junho 2022

Het vlees was beduidend minder van smaak als de vorige keer erg droog en taai.Jammer volgende keer beter.

Lidy van Deventer
8 junho 2022

De bestelling kwam precies op tijd. Heerlijk warm . Een heel vriendelijke jongen kwam het brengen.

Rika van Schie
7 junho 2022

Bestellen eenvoudig, keurig op tijd afgeleverd.

Ben
6 junho 2022

Goed gegeten, laten bezorgen, was netjes verpakt en warm. Zoals gewoonlijk en zoals het hoort!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
6 junho 2022

Was heerlijk en meer dan genoeg.. helaas zaten de gebakken banaan er niet bij. Volgende keer beter

Carola
6 junho 2022

Ik had aangegeven om 17.00 me bestelling En het was er om 17.00 super goede service en op tijd klasse

M.J.Ruseler
6 junho 2022

Keurig op tijd en heel erg warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaime
6 junho 2022
W. Noorduin
5 junho 2022

Was weer lekker en goed op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ollie
5 junho 2022
RickyRoosen
5 junho 2022

Bedankt voor de EXTRA Kroepoek Leuk ( en lekker ) dat het zo opgelost is .

Ries
4 junho 2022

Prima eten en supersnel bezorgd.

Albert van der Hout
4 junho 2022

Gemakkelijk besteld en netjes op tijd bezorgd. Goede informatie via de mail na de bestelling. Het eten was vers, goed op temperatuur en lekker!

M.H van Hijum-de Ligt
4 junho 2022

vlotte bezorging

Ballemaker
4 junho 2022

Kipkerrie was veel te zout/gekruid en ossenhaas was net een schoenzool en ook veel te zout/gekruid

Patricia
1 junho 2022

Het was weer heerlijk

W. Noorduin
29 maio 2022

Was wederom lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E v Diejen
29 maio 2022

Het was heerlijk en ontzettend warm prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessy
29 maio 2022

Had besteld voor 17:30 en bezorger kwam 17:15. Geluk dat ik net thuis was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wielaard
29 maio 2022

Service en eten heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.van der Steen
27 maio 2022

Ik had de verkeerde nasi besteld. Ik had de gewonen nasi moeten hebben zonder groenten er op.

Anoniem
27 maio 2022
B.Damme
27 maio 2022

de loempiakorst was slap, maar de smaak van de inhoud was lekker.

Loes
26 maio 2022
Catharina
26 maio 2022
Rc Huiskens
26 maio 2022

Het was perfect ga zo door.

Am de Pee
25 maio 2022

Bezorging was niet goed en het eten niet naar wens

Monique van Aken
24 maio 2022

Heerlijk gegeten en netjes op tijd en warm bezorgd. Vers en heel veel. Zeker een aanrader

Els van Stijn
24 maio 2022

Om 17.15 uur besteld en half zeven het eten ontvangen. Loempia was slap en lauw. Verder was het eten wel lekker. Jammer. Je kunt het beter zelf afhalen.

Arnold van erk
23 maio 2022

Het eten is perfect en lekker. Personeel fantastisch en aardig Ik kom er al jaren .het is en blijft de perfecte Thais Indonesische en Chinezen restaurant

L.J. Kleinekoort
23 maio 2022
Katy Posthoorn
20 maio 2022
Hans
17 maio 2022

Heerlijk

van Veen
16 maio 2022

Goed eten, maar 2 uur op je eten moeten wachten is wel erg lang. na 1 uur wachten gebeld en toen zou het er "zo" aan komen. Het zou netjes zijn dat je hier vooraf van op de hoogte wordt gebracht, dan had ik zeker niet besteld! We zaten nu om half 10 pas te eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H.Grothues
16 maio 2022

Lekkere maaltijd en op tijd bezorgd en goede temperatuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Noorduin
15 maio 2022

Was weer lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mudde
15 maio 2022

Bestelling duurde bestelling 2uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
14 maio 2022

Altijd lekker eten en altijd netjes op tijd

Visser
12 maio 2022

Heerlijk gegeten, alleen een stukje plastic in de bami

Henrietta
11 maio 2022

Garnalen kroepoek en inktvis waren vet taai en smaakloos. Leek erop dat het van de vorige dag was. Vega rijsttafel was goed, maar niets speciaals. Had veel goede aanbevelingen gekregen die het niet waar maakte. Standaard gemiddeld, niet bijzonder. Geen bijgerechten bestellen. Kan aan dag en tijdstip gelegen hebben, oud eten moet eerst op ofzo. Bezorging was snel en vriendelijk.

Bert Prins
9 maio 2022

Speciaal om 14.30 besteld voor aflevering om 18.30. Aflevering na 2x bellen pas om 19.50 ontvangen. Alles was koud en niet lekker meer. Jammer!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hoogendoorn
9 maio 2022

Meer dan 2uur gewacht op mijn bestelling. Werd daar niet vrolijk van

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mieke Bolte
9 maio 2022

1649 besteld om op 1745 te laten bezorgen Het eten pas om 1845 ontvangen en het was lauw. Veels te laat met kleine kinderen. Snap dat jullie het druk hebben maar geef het zelf aan. Dan hadden we voor iets anders gekozen. Nu was het geen gezellige boel met hongerige kleine kinderen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

linda
9 maio 2022

eten was veeeeeeel te droog

Elly Gouda
8 maio 2022

Eten was heerlijk. Bezorging wat later maar was te wijten aan de moederdag drukte.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adam
8 maio 2022

Eten is perfect. Maar 1,5 uur wachten is veel te lang en al de 2e keer dus ja……

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David le Blanc
8 maio 2022

Zoals altijd eg lekker en bezorgen ik binnen de genoemde tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
8 maio 2022

Goede service en komen hier al 20 jaar in het restaurant en voor thuisbezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. van Os
7 maio 2022

Shivani
7 maio 2022

Heerlijk eten en mijn aanvraag mbt de ingrediënten was goed opgevangen door het restaurant, bedankt! :)

Trouwborst
7 maio 2022

Top, zoals altijd! Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

marco slinger
6 maio 2022

Prima geregeld 👍

Joke Jansen
4 maio 2022

Een heerlijke bestelling was echt op tijd .De smaak super ik was net een grobbekuiken zo lekker

Ruben
3 maio 2022

Het was weinig. De nasi zat in onder het vlees en saus in dezelfde bak, niet wenselijk. En bij de bami rames zat de saté bij de saus van het draadjesvlees. Bij het draadjesvlees zat veel vet. Patat was slap en de kip die erbij zat vonden de kinderen niet lekker, terwijl ze normaal gesproken dol zijn op kip. Al met al een zeer slechte ervaring.

adam
3 maio 2022

Duurde erg lang maar de moeite waard

John
3 maio 2022

Eten was goed! Helaas de kroepoek vergeten

Suzan w
2 maio 2022

Zoals altijd heerlijk eten.

Loes
2 maio 2022

Het spek was overheerlijk

FJ Schuur
2 maio 2022

Ik miste de sambal

RickyRoosen
2 maio 2022

Gerechten prima Alleen vergeten de bestelde & betaalde kroepoek er bij te leveren !Jammer!!!!

W. Noorduin
1 maio 2022

Was wederom lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andre
1 maio 2022
Riet
1 maio 2022

Het was weer heerlijk! Vooral de gewokte eend.

Ed
1 maio 2022
Annelies
30 abril 2022

Super service, lekker eten.

Lopez
30 abril 2022
Donkervoort
30 abril 2022

Het eten was smakelijk. Een loempia speciaal met apart een koud ei en plak ham geleverd is niet echt speciaal te noemen. Zet bij levering van een vegetarische loempia erop welke vega is. Wat ook apart was dat ik een fooi online had gegeven waardoor dacht ik dacht het bedrag rond werd. Maar ik bleek me 10 cent vergist te hebben waar de bezorger mij bij contante betaling ook om ging vragen. Heel bijzonder.

John Weimar
29 abril 2022

Zoals altijd prima op tijd en voortreffelijk qua smaak

Marco Aaftink
28 abril 2022

Kwaliteit van het eten was goed,eten was vrij koud na bezorging....en het duurde een uur voordat het eten bezorgd werd.

Sabrina
28 abril 2022

Heerlijk eten, altijd goed.

Veronique Moerman
28 abril 2022

Was goed alleen jammer dat het koud was

Astrid
27 abril 2022

Het eten was heerlijk en goed op temperatuur. De bezorging was snel, ondanks dat het koningsdag is. Top

Fred
27 abril 2022
Y van t Hof
27 abril 2022

Het eten was prima.

AH
27 abril 2022

Weinig vulling in loempiaatjes en kuluyuk, saté beetje taai, kip met kerriesaus nogal zout. Alles niet echt warm.

Kin Wing
26 abril 2022

Eten was goed , echter mihoen vegetarisch was erg mager zat nauwelijks groenten in dat voor 11,50

Ml moerman
25 abril 2022

Het eten was heel goed. Verder geen opmerking

Sylvia
25 abril 2022

Helaas was de dubbelgegrilde babi spek, zonder spek en niet knapperig. Loempia was slap en koud vanbinnen. Jammer, ben dit niet gewend. Babispek was droog en niet lekker😪

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

harmen
25 abril 2022

alles weer superlekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Noordsij
25 abril 2022

Voor de tweede keer klopt het bezorgde niet met wat we besteld hebben. Weer is Babi pangang ontvangen ipv de bestelde Foe yong hai.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wielaard
24 abril 2022

Goede service en lekker eten uit eten ook gezellie bij wooping we komen er al 20 jaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke Schiedam
23 abril 2022

Supersnel bezorgd, hoofdgerecht kan warmer. Bijgerechten wel goed op temperatuur. Ik dacht dat ik fooi had ingevuld maar zag t niet terug op de kassabon. Nu heeft de bezorger niets gehad? Dan had ik t liever contant gegeven.. 😢

Maaike
22 abril 2022

Super en goed gegeten enne dit keer alles gekomen wat we besteld hadden

Rob
19 abril 2022

Altijd goed. Alleen bezorgkosten zou wel wat minder mogen beter bezorgkosten weg. En dan min 10% geven voor bezorger. Zou ik geen moeite mee hebben Maar niet en bezorgkosten en fooi

I
19 abril 2022

Was een heerlijk menu wat we besteld hadden

westdijk
19 abril 2022

voor de 2e keer in korte tijd totaal geen smaak aan de foe jong hai. zelfs de tomatensoep was saai. weer teleurgesteld in woo ping.

Ron broxks
18 abril 2022

Top kwaliteit

Willem Noorduin
17 abril 2022

Was weer lekker !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DP3e
14 abril 2022
Herman
13 abril 2022

Zeer tevreden.

W
11 abril 2022

Had iets meer sambal en kroepoek bij gemogen, voor 6 personen 1 potje sambal en 1 kroepoek

Harmen Sijberden
11 abril 2022

babi pangang en kip tjaptjoi weer superlekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem Noorduin
11 abril 2022

Was lekker, zoals altijd...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Buckers
11 abril 2022

Fantastisch gegeten en op tijd in huis bezkrgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henri de Groot
11 abril 2022

Eenvoudig besteld. Lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ger Boog
10 abril 2022

Heerlijk eten. Vlot bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
10 abril 2022

Eten uitstekend maar ook bezorging op tijd en vezorgd kortom zeker aan te raden 👍

Sylvia
10 abril 2022

Keurig op tijd bezorgd en weer lekker gegeten.

Hofman
9 abril 2022

Eten was super. Bestelling keurig op tijd. Echter niet warm genoeg.

De Visser
9 abril 2022

Keurig geleverd

Henk Rost
8 abril 2022

De Peking eend was verrukkelijk

Van der Kam
8 abril 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en sneller dan aangegeven bezorgd

Sabine
7 abril 2022

Werd niet heel vriendelijk te woord gestaan toen ik vroeg of we de geplaatste bestelling die we eerst wilden afhalen, toch konden laten bezorgen en moesten hier nog 2,50 voor betalen (op een bestelling van 70 euro…) Verder weinig vegetarische gerechten op de kaart. De Tipan Thaise groente was voor mij geen tipan en er werd niet bij gemeld dat de groenten slap in een nogal overdadig vies ruikende saus lag/soort saus niet vermeld op het menu. Overige gerechten waren prima.

Patrick
7 abril 2022

Super!

Reijngoud
7 abril 2022

Snel en vakkundig afgeleverd top 👍

L. Hersbach
6 abril 2022

Altijd supervriendelijk en uitstekende kwaliteit!

G. Hermsbergen
6 abril 2022

Het ei was niet goed. Het stonk heel erg en ik ben nu aan de diarree want ik heb er toch van gegeten. Jammer ik ben daar niet blij mee

Kroos
6 abril 2022

Bezorging was kwartier later dan gepland Het eten was bijna koud De smaak was goed

Inge
5 abril 2022

Wat ik altijd enorm waardeer bij Wooping is dat je er blind op kan vertrouwen dat ze op de aangegeven tijd bezorgen. Ik had eten voor een groot gezelschap besteld en er waren nog allerlei extraatjes meegeleverd. Wat een leuk gebaar! iedereen was te spreken over de kwaliteit van het eten. Wooping, een echte aanrader!