Geniet bij de oudste Chinees uit Schiedam
Chinees, Indische en Thaise gerechten

Bezorgen is op dit moment niet mogelijk

Wij zijn gesloten!

In verband met de Corona maatregelen zijn wij tot nadere orde gesloten.

U bent welkom bij Woo Ping in Schiedam


Het juiste adres voor heerlijk Oosters-Oriëntaals Tafelen.
Wij zijn de oudste Chinees uit Schiedam en willen u graag welkom heten in ons restaurant. Woo Ping staat voor genieten in een gezellige informele sfeer van zowel tongstrelende Chinese en Thaise wokgerechten als subtiel gekruide, met liefde bereide, Indische schotels. Onze gemengd Chinese-Indisch-Thaise afkomst staat hier borg voor. Dus laat u zich er niet van weerhouden bij deze "Chinees" ook eens een Indonesische specialiteit te proberen.


Genieten bij Woo Ping

Er zijn mensen die zeggen dat Woo Ping de beste Chinees van Schiedam is. Onze koks begrijpen dat je zo’n titel moet verdienen. Ze gebruiken de beste producten, hebben passie voor het vak en balanceren in hun gerechten perfect tussen de uitgesproken (lees: pittige) Chinees/Indische smaak en de stuk minder uitgesproken Hollandse smaak. Van loempia’s tot inktvis curry, van Peking eend tot Chinese garnalen, ons assortiment is werkelijk enorm. Let ook op de aanbiedingen van de maand en de wok gerechten. Beiden zijn namelijk zeer laag geprijsd.


U kunt de gerechten ook afhalen of laten bezorgen, plaats hiervoor gemakkelijk online uw bestelling. Tevens kunnen wij bij u thuis of op werk een Chinese, Indische of Thaise catering verzorgen in Schiedam en omstreken.

Bekijk onze menukaarten:

of 010-4730600
voor een telefonische reservering